Logo linking to Home Page

Standardul de Performanță pentru Serviciul de Furnizare


 

Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2020.


Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2019.


Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2018.


Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2017.


Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2016.


Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2015.


Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2014.


Societatea noastră a întocmit prezentul Standard de Performanţă pentru Activitatea de Furnizarea a Gazelor Naturale pe anul 2013.