Logo linking to Home Page

Începând cu 1 iulie 2020, piața de gaze naturale se liberalizează și pentru clienții casnici iar prețurile reglementate de A.N.R.E. vor fi eliminate

 

Pentru a afla ce înseamnă liberalizarea pieții pentru clienții casnici vă rugăm să consultați următoarea Informare , întocmit pe baza: Anexei 1 din Ord. ANRE nr.27/2020

Oferta noastră valabilă începând cu 1 iulie 2020 se poate vizualiza aici.

Modelul contractului propus de societatea noastră se poate vizualiza aici, și condițiile generale ale contractului de vânzare-cumpărare a gazelor naturale aici.

Modelul cerererii de încheiere contract se poate vizualiza aici.

 

Prețurile de furnizare gaze naturale, valabile de la 01 iulie 2020 pentru clienții casnici al societății SALGAZ S.A. care nu au încheiat un contract în regim concurențial sunt:

- Pentru clienții finali conectați în sistemul de distribuție:

Categoria de clienți

Consum anual de gaze naturale (MWh)

Preţ final gaze naturale fără TVA

Preţ final gaze naturale cu TVA inclus

Minim

Maxim

Lei/MWh

Lei/MWh

C.1

 

 280

129,77

154,43

C.2

> 280

 2800

126,25

150,24

Prețul de furnizare include tarifele pentru servicii reglementate de transport și distribuție valabile la data notificării. Prețul de furnizare poate suferi modificări ca urmare a modificării tarifelor reglementate prin decizii și ordine A.N.R.E..

 

Foarte important!

Vă informăm că liberalizarea pieței de gaz nu afectează serviciul de furnizare a gazelor naturale și furnizarea nu va fi întreruptă.

Pentru mai multe informații legat de liberalizarea pieței sau în legătura cu oferta sau alte informații vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau pe e-mail la și sau la numărul de telefon 0259 373 786.

Ghidul A.N.R.E. privind liberalizarea pieței de gaze naturale pentru clienții casnici se poate vizualiza: aici.

Arhiva