Logo linking to Home Page

Avertizor de Integritate

 

Avem 0 toleranță față de încălcarea drepturilor omului și a legislației

 

Având în vedere afilierea la grupul german E.ON SE, compania SALGAZ și-a asumat implementarea în modelul de afaceri a principiilor prezentate în Codul de Conduită al grupului. În considerarea angajamentelor anterior indicate și pentru a contribui la identificarea potențialelor situații neconforme, a fost implementată o linie telefonică și un site web gestionat de un partener, pentru transmiterea anonimă de sesizări privind posibile încălcări ale legilor și reglementărilor aplicabile. Nu doar angajații SALGAZ S.A., ci și partenerii noștri de afaceri, angajații acestora și alte terțe părți pot contacta această linie telefonică sau site-ul web în mod confidențial.

Puteți raporta prin linia telefonică (+40371700157) sau accesând site-ul web dedicat: https://eon-wb.compliancesolutions.com posibile cazuri de corupție, fraudă, delapidare, evaziune fiscală, încălcări ale drepturilor omului, încălcări ale legislației concurenței și ale legislației privind piața de capital, ale normelor privind tranzacțiile cu informații privilegiate, ale legislației privind protecția datelor sau alte încălcări ale Codului de Conduită.

Canalele dedicate avertizorilor de integritate nu sunt destinate reclamațiilor referitoare la activitățile de furnizare și/sau distribuție gaze naturale (ex. contractare, acces la sistem, deranjamente etc).

În acest scop, vă rugăm să vă adresați cunoscutei noastre linii de asistență telefonică pentru clienți la numărul: 0259-373928, tel.verde: 0800800575