Logo linking to Home Page

După cum probabil ați aflat, începând cu 1 iulie 2020, piața de gaze naturale s-a liberalizat. În conseciință, prețurile pentru furnizarea gazelor naturale reglementate de A.N.R.E., pentru clienții casnici, au fost eliminate.

Prin notificarea intocmită în baza ordinului A.N.R.E. nr. 27/2020, pe care ați primit-o impreuna cu factura de gaze naturale, va reamintim ca actualele condiţii comerciale din contractul dumneavoastră de furnizare a gazelor naturale sunt valabile până la data de 30 iunie 2021. În aceste condiţii vă punem la dispoziție oferta cu preţul propus de societatea SALGAZ S.A. pentru furnizarea gazelor naturale începând cu data de 1 iulie 2021, pe care ați primit-o împreună cu factura și care poate fi vizualizată aici.

Modelul contractului propus de societatea noastră se poate vizualiza aici, și condițiile generale ale contractului de vânzare-cumpărare a gazelor naturale aici.

Modelul cerererii de încheiere contract se poate vizualiza aici.

FOARTE IMPORTANT!

Vă informăm că liberalizarea pieței de gaz nu afectează serviciul de furnizare a gazelor naturale și furnizarea nu va fi întreruptă. 

 

Prețurile de furnizare gaze naturale, valabile de la 01 iulie 2021 pentru clienții casnici al societății SALGAZ S.A. care nu au încheiat un contract în regim concurențial sunt:

- Pentru clienții finali conectați în sistemul de distribuție al SALGAZ S.A.:

Categoria de clienți

Consum anual de gaze naturale (MWh)

Preţ final gaze naturale fără TVA

Preţ final gaze naturale cu TVA inclus

Minim

Maxim

Lei/MWh

Lei/MWh

C.1

 

 280

127,77

152,05

C.2

> 280

 2800

124,47

148,12

Prețul contractual poate suferi modificări în situația în care tarifele reglementate se modifică prin ordine/decizii A.N.R.E.. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica Preţul final pentru corelarea acestuia cu prețul de achiziție a gazelor naturale de pe piaţă. În această situaţie, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului o notificare cu cel puțin 30 (treizeci) de zile înainte de aplicarea noului Preţ prin unul din umătoarele moduri: Anexă la factură, prin personalul propriu la adresa locului de consum sau prin e-mail.